• URIM ME RASTIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  Me rastin e vitit të ri shkollor, Asociacioni për Afirmimin e Gruas të gjitha institucioneve edukativo-arsimore, ua uron fillimin e vitit të ri shkollor. Procesi edukativo-arsimor është një ndër proceset më delikate dhe më të ndërlikuar që luan rol të rëndësishëm, së bashku me familjen dhe shoqërinë, në ndërtimin e personalitetit të të rinjve e të rejave tona. Andaj, këtij […]

  URIM ME RASTIN E VITIT TË RI SHKOLLOR
 • Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron Kurban Bajramin

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas të gjithë besimtarëve musliman ua uron festën e Kurban Bajramit, simbolin e humanitetit, solidaritetit, pajtimit, unitetit e mirëkuptimit. Meqenëse këtë festë mban në vete dy obligime atë të Kurbanin dhe Haxhin, uroj që të gjithë haxhilerëve Zoti t’ua pranojë Haxhin dhe t’i shpërblejë me të mirat e Tij. Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron që […]

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron Kurban Bajramin
 • ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

  Me integritet, përkushtim absolut dhe energji të palodhshme, 21-vjeçarja Zahra Lari dëshiron të vendos gjurmë pashlyeshëme  për vendin e saj duke përfaqësuar Emiratet e Bashkuara Arabe si rrëshqitësja e parë në Lojrat Olimpike Dimërore 2018. Ajo është një grua e fortë dhe e ndritshme që ka sfiduar mosmarrëveshjet për t’u bërë një lidere, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse Nike […]

  ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI
 • Përfundoi kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga AAG

  Përfundoi cikli i parë i kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga Asociacioni për Afirmimin e Gruas. Kursin në fjalë e kanë ndjekur 10 kursiste, të cilat morrën diploma për përfundim të suksesshëm të kursit.E pranishme në ceremoninë e ndarjes së diplomave qe edhe kryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG), znj. Ajgyl Sulejman, e cila […]

  Përfundoi kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga AAG
 • Vazhdon të realizohet kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë

  Kursi i rrobaqepësisë është projekt i Asociacionit për Afirmimin e Gruas projekt ky që po realizohet në disa qytete dhe fshatra. Kursi që po realizohet në fshatin Batincë është cikli i parë i këtij kursi, i cili filloi më 5 Maj po të këtij viti, dhe me një grup të grave të këtij fshati. Me këto gra po realizohen edhe […]

  Vazhdon të realizohet kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë
 

Ligjëratat/Tribuna/Debate »

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

12/04/2017 at 10:39

Me datë 11.04.2017 në Kërçovë u realizua ligjeratë mbi temen Depresioni, çrregullim psiqik, tema u ligjëruar nga psikologe Yllza Emini. Ligjeruesja ndër të tjera...

Kurset e fundjavës »

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

02/04/2017 at 19:47

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e...

Fushata »

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

09/04/2016 at 20:37

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin...

Aktivitete të ndryshme »

Përfundoi kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga AAG

Përfundoi kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga AAG

11/07/2017 at 09:56

Përfundoi cikli i parë i kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga Asociacioni për Afirmimin e Gruas. Kursin në fjalë e kanë ndjekur 10 kursiste,...

STORIE SUKSESI »

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

06/08/2017 at 18:17

Me integritet, përkushtim absolut dhe energji të palodhshme, 21-vjeçarja Zahra Lari dëshiron të vendos gjurmë pashlyeshëme  për vendin e saj duke përfaqësuar Emiratet...

RRETH GRUAS »

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

30/01/2017 at 17:58

-Yasmina Blackburn Shpesh perfshihem ne debate mbi çështjen e grave në Islam. Si vishemi. Si nuk vishemi. Çfarë mendojmë, nuk mendojmë apo duhet të mendonim. Debatoj...